Ring på telefon 21 77 60 80

En total løsning indenfor Swimmingpools, Inde og Udespa, Varmepumper, Overdækning og meget mere!

Dansk Spa & Pool Teknik tilbyder totalløsninger inden for salg, montage og vedligeholdelse af swimmingpools og spabade. Vi har stor erfaring indenfor private og offentlige anlæg. Ingen opgaver er for store eller for små

 

Swimmingpools

Vores udvalg i swimmingpools kan dække de flestes behov. Vi har standardløsninger såvel som individuelt tilpassede løsninger skræddersyet efter behov og ønske i alle tænkelige former og størrelser. Vi varetager gerne alt arbejdet i forbindelse med anlægning af poolen herunder belægningsarbejdet, gravearbejdet m.m., men vi har også løsninger til ”gør det selv folket”. Fællesnævneren for alle vores pools er kvalitet.

Klik her for at se vores udvalg af swimmingpools


Inde & Ude Spabade

Med mere end 30 modeller af spabade har vi et bredt udvalg der dækker fra mindre badekarsmodeller til større udendørsmodeller. I de senere år er det gået op for mange danskere hvor behageligt og afslappende et spabad er. Specielt er udendørsmodellerne meget populære. De kan bruges hele året rundt, og når det er -20 grader udenfor, findes der ikke mange ting i livet der er bedre end at ligge i et opvarmet spabad, og få massage.

Læs mere om vores spa typer her!


Varmepumper & Solfanger

Varmepumper og Solfangere er en rigtig god løsning til at varme din pool op med, på en mere økonomisk og miljøvenlig måde, end med en traditional varmeveksler.

Vi kan levere og montere varmepumper og solfanger i alle størrelser.

Læs mere om varmepumper her

Læs mere om solfangere her


Sauna & Damp

En sauna og dampkabine er et fantastisk suplement til en svimmingpool. De varme dampe er en dejlig måde at komme væk fra hverdagens stress og kan også bruge til at lidre en øm og træt krop.

Her kan du læse mere om vores damp kabiner og saunaer


Overdækninger

En overdækning til pool kan have rigtig mange brugbare funktioner og være en god investering

Vi forhandler både thermotæpper i mange varianter og pooltage. Med en overdækning spare du på energiforbruget da vandet holder bedre på varmen og mindsker fordampningen. Det beskytter også poolen for blade, grene og andet snavs, så tiden på rengøring vil være mindre.

Med et pooltag, vil det også være muligt at forlænge badesæsonen da de skaber varme og læ, hvilket giver poolen optimale forhold for at holde sig varm

Læs mere om pooltage her

Læs mere om thermotæpper her


Vedligeholdelse og reparation

Vi forhandler naturligvis alle relevante midler til at pleje og vedligeholdelse af dit spabad og swimmingpool. Der er mulighed for at tegne en serviceaftale på fast basis.

Kontakt os på 21 77 60 80 for at høre mere


Kemi & Vejledning

Alle ønsker klar og ren vand i deres pool eller spa, men det kan ske at vandet bliver uklart. Når problemet opstår, er vi altid klar med vejledning og hjælp, bare ring på 21 77 60 80 

Vi er forhandler af alle de mest kendte pool kemi produkter, som HTH, Saniklar, Bayrol og det klorfrie Baquacil.

Vi kan også levere klor og syre i dunkform til automatiske doseringsanlæg

Se vores problemløser til uklart vand her, samt vores kemi produkter

Eller ring til os på 21 77 60 80

Og meget mere!

Vi forhandler alle former for tilbehør til både pools og spa. Om du mangler en automatisk bundsuger robot, en affugter eller skal have lagt kantfliser, så kan du altid ringe!